Monday, August 1, 2011

Ramadhan Yang Lepas

Salam Ramadhan..

Dah sebulan rasanya tak memblogging.. Dah setahun rupanya dari Ramadhan yang lepas. 1431H. Dan kini 1432H.. Sekejapnya rasa. Apa yang terjadi dulu pon still segar..
Erk, apa nak cerita ni? Tadi pagi bukan main macam-macam nak type. Sekarang lupa lak semua. Potong!

Arghhhh.. Memang tak de idea.. Tak tahu nak cerita pasal apa. Tajuk dah ada. Tapi macam tak de isi..

Sebelum korang menyampah, baik saya undur diri.. Kang tak pasal-pasal kena booooo... huhu..

(Actually this week saya sangat busy.. Nak siapkan kerja before last day.. :))

Oke, habis.