Friday, March 9, 2012

Hobi Baru

Hi Semua.

Saya sendiri tak tahu kenapa ngan diri saya. Start dari semalam saya suka sangat baca cerita-cerita hantu time bekerja. Tetttt... Kantoi. Tak lah. Korang pon tahu kan , saya ni asyik buat filing walau tu luar bidang kerja saya. Huh. Dah banyak cerita yang saya baca. Seram pon ada walau kat office ni ramai tambah lak hari siang kan.

So,
Saya ada list nama-nama hotel yang berhantu. Yang ni pon di copy paste dari satu website yang suka discuss pasal cerita hantu ni. Diorang pon buat list bedasarkan pengalaman-pengalaman kisah seram dari hotel yang diceritakan. So korang tgk lah samada korang pernah tak menginap kat hotel-hotel ni :P

JOHOR
(Johor Bahru)
M-Suite

(Desaru)
Sebana


KEDAH
(Alor Star)
Hotel Grand Continental

(Sungai Petani)
Swiss Inn
SP INN
Hotel Cinta Sayang

(Langkawi)
Marina Cove Resort
KONDO ISTANA
Resort Kampung Tok Senik
Aseania Hotel


KELANTAN
(KotaBaharu)
Hotel Perdana


KUALA LUMPUR
Hotel Crystal Crown
Maya Hotel
Hotel Grand
Mandarin Oriental hotel, KLCC
Istana Hotel
Hotel corus


MELAKA
Ancasa Hotel (tingkat 5)
Shah's Beach Resort
Mahkota Hotel (Tingkat 11)
Riviera Bay Resort (no. 219)
A Famosa Resort (238)


NEGERI SEMBILAN
(Port Dickson)
Ancasa
Ilham Beach Resort
Guoman resot
Palm Spring resort
Le Paris Costa Rica (bilik no 517)


PAHANG
(Kuantan)
Hotel Swiss Garden
Impiana Hotel, Cherating

(Cameron Highland)
Heritage Hotel tngkat 4
Equatorial ,Cameron Highland(no.809)

(Genting Highlands)
First World Hotel (tgkt 13)


PENANG
Sheraton
Hotel Copthorne
Rasa Sayang
The Northam
E&O Hotel
Crown Prince
Sunway Hotel Georgetown


PERAK
(Lumut)
Damai swiss garden
Marina Cove Resort, Lumut
Bkt Merah Laketown Resort


SABAH
Datai n Andaman
Sibu Island Resort
Renaissance Hotel (no.107)


SARAWAK
(Kuching)
Hilton Kuching
Resort Damai Beach
Holiday Inn
Crown Riverside Kuching


TERENGGANU
(Kijal)
Awana Kijal



****sumber dari forum cari
Ish, takot jugak bila pikir-pikir. Tapi apa pon, saya akan pastikan saya akan bawak Surah Yassin.. And lepas ni nak download ayat-ayat suci Al-Quran banyak2 dalam handphone...